Video

Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? We introduceren: NAHV podcasts! Korte fragmenten over diverse juridische en financiële onderwerpen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, jouw situatie komt aan bod.

Beleggen

Wat is op dit moment de beste manier om te beleggen?

Luister podcasts

Pensioen: 2022 update

Wat is de slimste manier voor jou als ondernemer om je pensioen te regelen?

Luister podcasts

Auto van de zaak en werkruimte

Twee thema’s waar veel klanten vragen over hebben: de auto van de zaak en de werkruimte. Ilona Veldhuis, NAHV-partner Danny Pieters en journalist Colin van Heezik praten je bij in deze podcasts!

Luister podcasts

Wat kan NAHV voor jou betekenen?

In deze reeks podcasts bespreken Danny Pieters, Ilona Veldhuis en journalist Colin van Heezik waar de adviseurs van NAHV jou mee kunnen ondersteunen.

Luister podcasts

Waar moet je op letten bij je aangifte IB 2021

In deze reeks podcasts bespreken Danny Pieters, Ilona Veldhuis en journalist Colin van Heezik waar je op moet letten bij je aangifte Inkomstenbelasting 2021.

Luister podcasts

Eigen woning

In deze reeks podcasts bespreken NAHV-partners Melvin van Jaarsveld, Danny Pieters en journalist Colin van Heezik de eigen woning en de woningmarkt.

Luister podcasts

Wijzigingen in 2022 en plannen Kabinet-Rutte IV

In deze reeks podcasts bespreken NAHV-partner Danny Pieters en journalist Colin van Heezik de wijzigingen op het gebied van belastingen in 2022 en de plannen van Kabinet-Rutte IV.

Luister podcasts

Eindejaarstips 2021

In deze reeks podcasts bespreken NAHV-partner Danny Pieters en journalist Colin van Heezik de eindejaarstips voor 2021.

Luister podcasts

Auto van de zaak

In deze reeks podcasts bespreken NAHV-partner Melvin van Jaarsveld en journalist Colin van Heezik alles te maken heeft met de auto van de zaak. De voor- en nadelen van een privé auto, maar ook van de auto van de zaak. We bespreken onder meer bijtellingspercentages, kilometeradministratie, type auto’s en de financieringsmogelijkheden.

Luister podcasts

Pensioen

Wat is de slimste manier voor jou als ondernemer om je pensioen te regelen? In deze reeks podcasts bespreken NAHV-partners Melvin van Jaarsveld, Danny Pieters en journalist Colin van Heezik alles wat met je pensioen te maken heeft als creatieve ondernemers.

Luister podcasts

Ondernemen tijdens corona

In deze reeks podcasts bespreken NAHV-partners Melvin van Jaarsveld, Danny Pieters en journalist Colin van Heezik de perikelen van ondernemen tijdens corona.

Luister podcasts
© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.