Het laatste nieuws

Webinar estate planning met Hans Driessen van NAHV

Webinar estate planning met Hans Driessen van NAHV

Wil jij jouw nalatenschap slim plannen en erfbelasting besparen? Geef je dan op voor ons webinar waarin we in 60 minuten het belang van een goed testament bespreken. Ontdek praktische tips en strategieën om jouw vermogen optimaal over te dragen aan jouw dierbaren. Voorkom dat de fiscus jouw erfgenaam wordt. Mis het niet! Datum: 2 mei 2024 Tijd: 16.00-17.00 uur In een inleiding gaan we vertellen waarom het een goed idee kan zijn een testament op te stellen. Vervolgens zal het gaan over de mogelijkheden om belasting te besparen, aan de hand van praktijkvoorbeelden. Onderwerpen die de revue passeren: Wie zijn mijn erfgenamen en hoeveel belasting moet ik betalen als ik geen testament heb? Wat kan ik allemaal in een testament opnemen? Op welke wijze kan ik met een testament belasting besparen? Hoe kan je bij leven fiscaal vriendelijk vermogen overdragen? Hoe kan NAHV mij hierbij helpen? Meld je hieronder snel aan!

Video’s met tips voor 2024

Video’s met tips voor 2024

  In vijf nieuwe video’s geven we je tips voor 2024 en de aangifte 2023! Klik hier voor de video’s over : De aangifte IB 2023 Ondernemers zonder BV Voorlopige aanslag 2024 AOW-leeftijd bereikt? Belastingrente Per 1 januari 2024 zijn er weer de nodige fiscale zaken gewijzigd. Neem contact op met je vaste contactpersoon binnen NAHV voor een financiële APK 2024 ! Dan zorgen we er samen voor dat je financiële zaken op orde zijn, waardoor jij je in 2024 kunt richten op de dingen die je echt belangrijk vindt. Bel 020-6225509 of mail via nahv@nahv.nl om een afspraak te maken ! De Nederlandse grootbanken bieden momenteel nog steeds een lage rente op spaartegoeden. Het kan dus rendabel zijn om je spaargeld bij een andere financiële instelling onder te brengen. Bekijk hier de actuele rentetarieven.

Podcast ZZP Financieel Fit

Podcast ZZP Financieel Fit

In onze nieuwe podcast ZZP Financieel Fit praten we je bij over onderwerpen die voor zelfstandigen van belang zijn.   In de podcast kun je skippen naar een onderwerp dat jij interessant vindt. In deze aflevering gaat het over: Belastingaangifte 2023 – vanaf 0.55 ZZP’er en hypotheek – vanaf 4.16 Vermogensbelasting : stand van zaken box 3 – vanaf 7.21 De ZZP-wet : zelfstandig of in loondienst ? – vanaf 11.38 Heb ik als ZZP’er een financiële planning nodig ? – vanaf 19.54 Het is altijd een goed idee een afspraak te maken met je contactpersoon binnen NAHV voor een financiële check-up! Dan kunnen we samen kijken hoe we jouw financiële en fiscale situatie kunnen optimaliseren, zodat jij en je bedrijf financieel gezond de toekomst in gaan. Bel 020-6225509 of mail via nahv@nahv.nl om een afspraak te maken !  

Video’s belastingplan 2024

Video’s belastingplan 2024

Regelmatig praten adviseurs van NAHV je bij over recente ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied. Bekijk hier vijf korte video’s over het Belastingplan 2024.          

Podcast 14 juli : écht groen beleggen met Carbon Equity

Podcast 14 juli : écht groen beleggen met Carbon Equity

Hoe kun je écht groen beleggen ? Daarover praten we in deze podcast met Jacqueline van den Ende van Carbon Equity. Haar platform maakt het mogelijk voor particulieren om te beleggen in startups en scale-ups voor klimaattechnologie, waarin normaal alleen private equity fondsen kunnen investeren. Zo doet je geld meer voor het klimaat dan bij een reguliere belegging in bedrijven met een ESG-label. Van den Endes ambitie is om met Carbon Equity het grootste investeringsplatform klimaattechnologie wereldwijd te worden – het is sowieso al het eerste ter wereld van dit type. Maar hoeveel rendement kun je behalen met deze manier van beleggen ? En wat is het risico ? Daarover praten we in deze podcast met Jacqueline van den Ende van Carbon Equity en Danny Pieters van NAHV. Luister de podcast hier of op Spotify!

NAHV-meet up over kunstmatige intelligentie

NAHV-meet up over kunstmatige intelligentie

Op 24 juni was er een boeiende NAHV-meet up over kunstmatige intelligentie. Daarbij werden allerlei vragen besproken : hoe gaat deze technologie ons vak veranderen? Hoe kunnen we AI het beste inzetten om nog betere service aan onze klanten te bieden ? En hoe ziet het werk van een fiscalist en financieel planner er over 10 jaar uit ?    

Podcast 16 juni met beleggingsexpert Niels Koerts van IEX

Podcast 16 juni met beleggingsexpert Niels Koerts van IEX

Podcast over beleggen 16 juni met Niels Koerts In deze podcast is beursanalist Niels Koerts van beleggerswebsite IEX te gast. Niels begon al op zijn veertiende met beleggen en heeft nu de best beluisterde podcast over beleggen van Nederland. Samen met Danny Pieters van NAHV bespreekt hij de economische actualiteit en geeft hij adviezen voor beginnende en gevorderde beleggers

Mei 2023 : twee nieuwe podcasts !

Mei 2023 : twee nieuwe podcasts !

Podcast over ZZP Pensioen 2023 – aflevering 2 In deze Podcast “ZZP Pensioen 2023 – aflevering 2” is Joost Tieland van online pensioenbank Brand New Day te gast. Samen met Danny Pieters van NAHV bespreekt hij het hoe en waarom van pensioen opbouwen voor zelfstandigen. NAHV podcast over beleggen 26 mei 2023 In deze podcast bespreken Danny en Peter de actualiteit op het gebied van beleggen. Daarbij gaat het onder meer over AI, elektrische auto’s en de Chinese economie. En stel, je hebt nu 10.000 euro, wat kan je daar het beste mee doen: op een spaarrekening zetten, in Nederland of het buitenland ? Beleggen in aandelen, deposito’s of ETFs ?

NAHV at IAMEXPAT 2023

NAHV at IAMEXPAT 2023

This year again we were happy to participate in the IAMEXPAT event in Amsterdam, explaining to newly arrived internationals what we can do to help them land and find their way in The Netherlands.  

Voorjaarsvideo’s 2023 met Danny Pieters

Voorjaarsvideo’s 2023 met Danny Pieters

  In mei 2023 publiceert NAHV vijf nieuwe voorjaarsvideo’s met nuttige informatie voor ZZP’ers ! 1 Pensioenwet In deze video vertelt Danny Pieters over de gevolgen voor ZZP’ers van de nieuwe pensioenwet   2; Broodfonds In deze video vertelt Danny over de voordelen van een Broodfonds   3. Nieuwe plannen voor Box 3 In deze video bespreekt Danny Pieters van NAHV het nieuwste plan van de regering voor Box 3   4. Laatste kans STAP-budget Het STAP-budget wordt afgeschaft. In deze video vertelt Danny hoe je er nog een laatste keer van kunt profiteren   5. Waarom NAHV ? In deze video vertelt Danny Pieters waarom het verstandig is voor creatieve ondernemers om hun fiscale en financiële zaken toe te vertrouwen aan NAHV    

© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.