Subsidiecheck

Op zoek naar een partij die kan checken of je recht hebt op nationale of Europese subsidies voor je onderneming? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn laagdrempelig en proactief en doen deze subsidiecheck voor veel klanten. Waarom? Omdat de meeste ondernemers geen kennis hebben van alle subsidies en subsidievoorwaarden. En omdat wij ondernemers nu eenmaal graag helpen met het oplossen van hun financiële vraagstukken.

1

Welke subsidies zijn er voor ondernemers?

Er zijn veel verschillende subsidies voor ondernemers beschikbaar. Met een subsidie bedoelen we geld dat de overheid beschikbaar stelt om een ondernemer te ondersteunen. Daarnaast zijn er een aantal fiscale regelingen, waaronder de WBSO en de Research & Development aftrek. De hoeveelheid verschillende subsidies en fiscale regelingen maakt het soms onoverzichtelijk. Ons advies? Schakel hulp in van onze experts. Dit scheelt een hoop tijd en uiteindelijk geld.

Subsidie en financiering

Een van de deelgebieden bij subsidie is financiering. Heb je een goed idee, maar niet het geld om het te ontwikkelen? Dan kan een subsidie het antwoord zijn. Weten aan welke subsidievoorwaarden je moet voldoen? Bel of mail ons en we kijken, samen met jou, naar de mogelijkheden.

Subsidie startende ondernemer

Startende ondernemers moeten vaak investeren in hun bedrijf. Naast tijd, gaat het hierbij vooral ook om geld. Niet iedereen heeft dat geld. Gelukkig helpt de overheid door een aantal financiële voordelen en subsidies beschikbaar te stellen voor startende ondernemers. Weten welke subsidies voor jou van toepassing zijn? Of wil je weten of er andere financiële regels gelden voor jou als startende ondernemer? Bel of mail ons dan. We helpen je direct met je vragen!

Alle subsidies zijn voor iedere rechtsvorm beschikbaar. Of je nu zzp’er, freelancer, een bv, nv, eenmanszaak of vof bent. Uitzondering hierop zijn subsidies voor personeel. Deze zijn uiteraard niet bestemd voor een zzp’er, eenmanszaak of freelancer.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen. Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.
© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.