Online boekhouden

De trend van tegenwoordig is online boekhouden. Net als andere bedrijfsprocessen is ook de administratie van een bedrijf steeds vaker volledig geautomatiseerd. Toch is nog niet iedereen zover. Ben je (startende) ondernemer en wil je online boekhouden? Of heb je wel een boekhouding, maar nog niet online? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen je niet alleen helpen met het opzetten van een online boekhouding, maar adviseren je ook welk (online) boekhoudpakket het beste aansluit bij jouw onderneming en hoe jij je boekhouding nog verder kunt stroomlijnen!

1

Functionaliteiten

Voordat je kiest voor een bepaald programma, is het goed om de software onderling te vergelijken en met name te kijken naar de verschillende functionaliteiten die de diverse boekhoudprogramma’s bieden. Weet je niet waar je naar moet kijken? Geen nood! Bel of mail ons. Wij helpen je met een vergelijking en indien gewenst geven wij een passend advies!

Welke boekhoudpakketten zijn er?

Er zijn veel verschillende (online) boekhoudpakketten met ieder hun eigen voor- en nadelen. Binnen onze organisatie werken veel klanten met AFAS online of Exact online als boekhoudpakket. Maar natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Heb je al een bestaand boekhoudpakket en wil je dat blijven gebruiken? Geen probleem. Onze specialisten hebben kennis van alle pakketten.

Eventuele abonnementen op een boekhoudpakket kan je via ons afsluiten, maar daar ben je natuurlijk geheel vrij in.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen. Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.
© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.