Administratie creatieve ondernemers

Op zoek naar een belastingadviseur, boekhouder, administratiekantoor, financiële duizendpoot of hulp nodig bij het opstarten van een bedrijf én de administratie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen ondernemers van A tot Z. Ons doel? Ondernemers ondersteunen. Hoe? Simpelweg door financiële vraagstukken op te lossen!

Administratie

De administratie is voor de meeste ondernemers niet hun favoriete bezigheid. Er moeten veel zaken geregeld, ingevoerd, bijgehouden en natuurlijk ingediend worden bij de belastingdienst. Denk aan het bijhouden van je uitgaven, ontvangen facturen betalen, je geleverde diensten factureren plus contracten, overeenkomsten en offertes maken en (indien van toepassing) een urenregistratie bijhouden.

Daarnaast ben je verplicht om jouw boekhouding zeven jaar te bewaren en mocht je onroerend goed hebben, dan moet je de daarbij behorende documenten zelfs tien jaar bewaren.

 

Boekhouder in de arm nemen?

Zoals iedere ondernemer vraag je jezelf ongetwijfeld af of je een boekhouder in de arm wilt nemen of het meeste zelf gaat doen. Ons advies? Je administratie uit handen geven, dat levert je niet alleen meer tijd op, maar een boekhouder betaalt zich in de regel ook zelf terug.

Boekhouding aanleveren

De meeste ondernemers gebruiken een online boekhoudprogramma en leveren de cijfers bij ons aan. Wij hebben dankzij onze 25 jaar ervaring kennis van alle boekhoudprogramma’s en kunnen jouw boekhouding altijd verwerken, ook al lever je alleen een Excel sheet aan.

In het laatste geval zijn we dan wel zo eigenwijs om je vervolgens te helpen met het structureren van jouw administratieve handelingen, waardoor je werk efficiënter wordt en je meer tijd vrij hebt om te doen waar je hart ligt. Dit mes snijdt aan twee kanten, want zo worden onze diensten op termijn ook goedkoper.

De meest gebruikte boekhoudpakketten bij ons zijn overigens AFAS online en Exact online. Eventuele abonnementen kan je via ons afsluiten, maar daar ben je natuurlijk geheel vrij in.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen. Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.
© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.