Belastingadvies en juridisch advies

Goed advies is goud waard. Deze bekende uitspraak is er niet voor niets. Zo kan een goed belastingadvies of een goed juridisch advies je, op korte of lange termijn, veel geld schelen. Op zoek naar experts op dit gebied? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen ondernemers met al hun belastingtechnische en juridische vragen.

Belastingadvies

Als ondernemer krijg je te maken met vragen als:

  • Welke belasting moet ik betalen?
  • Welke kosten zijn aftrekbaar en welke niet?
  • Hoe zit het met een auto van de zaak?
  • Hoe zit het met belastingregels voor personeel (indien van toepassing)?

Ondernemers die hiermee slim omgaan – en de wettelijke regels goed toepassen – besparen serieus geld, zowel op de korte als lange termijn. Weten of jij nog geld kunt besparen op het gebied van belastingen? Bel ons. We helpen je direct.

 

Juridisch advies

Heb je een juridische vraag over jouw onderneming of misschien wel een privé-kwestie? Geen probleem. Onze specialisten kunnen alle juridische vragen beantwoorden of doorverwijzen naar een specialist uit ons netwerk. Aangezien het vaak over gevoelige kwesties gaat, kunnen we je verzoeken om bij ons langs te komen op kantoor. We handelen het dan niet per telefoon of mail af. Waarom? Privacy staat bij ons hoog in het vaandel en zo nemen we onze klanten in bescherming.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen. Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.
© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.