Werkwijze

Wie zijn wij ?

Wij zijn NAHV, de financiële dienstverlener voor de creatieve ondernemer. We hebben vier partners, 30 medewerkers, 3500 klanten. De meesten van hen zijn creatieve types. Allemaal zijn het gepassioneerde ondernemers. Mensen die gefocust zijn op hun werk, niet op de boekhouding en de fiscus. Daarom kiezen ze voor NAHV.

Onze klanten houden niet van cijfers. Wij wel.

 

 

 

 

 

 

Wat doen wij ?

Bij NAHV beantwoorden we niet alleen vragen, maar adviseren we pro-actief. Dat betekent dat we jou attent maken op mogelijkheden waar je zelf nog niet aan gedacht had. Bijvoorbeeld : wij checken of je wel alle subsidies ontvangt waar je recht op hebt. Als je een te hoge hypotheekrente betaalt, adviseren wij uit onszelf de hypotheek over te sluiten. Als je je bedrijf wilt uitbreiden naar het buitenland, weten we waar je tegenaan kunt lopen. Via onze nieuwsbrief houden we onze klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied. En we zorgen voor een stevige financiële planning, zodat je onderneming tegen een stootje kan.

Waarom werken wij graag met creatieve ondernemers ?

Bij NAHV hebben we een enorm diverse klantenkring: architecten, schrijvers en journalisten, tv-presentatoren en acteurs, grafisch ontwerpers, mensen die een yogaschool hebben, of een cupcakebakkerij. Het leuke van werken met zulke creatieve ondernemers, vinden wij, is dat we meer vertrouwen en waardering krijgen voor ons werk. Meestal hebben onze klanten weinig passie hebben voor financiële zaken, soms zijn ze van nature ietwat chaotisch. Dat is waarom onze adviseurs hun talent graag inzetten voor jou. En dat is wat het werk voor ons dankbaar maakt.

Wat is typisch voor NAHV ?

Bij NAHV hebben we gemerkt dat onze klanten behoefte hebben aan een allround financiële coach die hen begeleidt in een veranderende wereld. Ze willen graag meer grip krijgen op hun financiële positie, nu en in de toekomst. Daarom geven wij bij NAHV een allround financieel advies, op basis van jouw zakelijke en privé-situatie. We geloven daarbij in een persoonlijk contact met elke klant, zodat we ons advies voor jou op maat kunnen maken.

 

7 redenen om voor NAHV te kiezen

 

Financiële coach

 

Bij NAHV zien we onszelf als de financiële huisarts van onze klanten. Je kunt het ook vergelijken met een coach of personal trainer. We zorgen dat je onderneming financieel gezond blijft. Of, als het even tegen zit, dat-ie dat snel weer wordt. Want voor elke financiële kwaal hebben wij een medicijn!

Mensenwerk

Bij NAHV kijken we altijd naar het totaalplaatje. Het gaat niet alleen om een aangifte en een jaarrekening. De hoofdzaak is een vitale onderneming. Waar de klant zich soms laat leiden door emotie geven wij rationeel advies. We zien dit als de kern van ons werk, vooral nu robot accountancy over 5 of 10 jaar het andere deel van ons werk gaat overnemen. De boekhouding wordt dan door de computer gedaan, maar het advies blijft essentieel. Dat is mensenwerk.

Vertrouwen

Typisch voor NAHV is dat de klanten en wij elkaar tutoyeren. We kunnen kort op de bal zitten, omdat we onze klanten goed kennen. Het persoonlijke contact zorgt voor een vertrouwensband, die essentieel is om een allround financieel advies op maat te kunnen geven.

Advies voor de toekomst

Natuurlijk verzorgen we de aangifte en de jaarrekening, maar in wezen is dat een stukje geschiedschrijving. Bij NAHV willen we de klant ook toekomstgericht bijstaan.

Dat kan gaan over uitbreiding in het buitenland, een pand kopen of pensioenopbouw.

Training

Bij NAHV verzorgen we workshops en presentaties voor de (startende) ondernemer. In Jip en Janneke-taal geven we financiële en fiscale tips waar elke zelfstandige zijn of haar voordeel mee kan doen. Ook hebben al onze klanten toegang tot onze handleiding De creatieve ondernemer en de fiscus. Hoe meer je zelf weet en kunt, vinden wij, hoe beter het is. Want zo kun je besparen op advieskosten.

Terughoudend factureren

Bij NAHV willen we laagdrempelig zijn. Daarom factureren we terughoudend. Dus het is niet zo, als je even belt, dat je meteen een factuur krijgt. Want dat weerhoudt klanten er soms van de telefoon op te pakken, en dat is zonde.

Internationals

Bij NAHV hebben we veel internationals als klanten. Mensen met een andere achtergrond, die hun roots hebben achtergelaten, en in Nederland een nieuwe start maken. Wij helpen ze daarbij, vooral op financieel en fiscaal gebied. Daarbij hebben we een vooruitziende blik. Vaak gaan er dingen mis en komt er achteraf een financieel expert puin ruimen. Wij vertellen de klant graag van te voren wat problemen zijn waar je tegenaan kunt lopen.

 

© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.