Wat zeggen klanten over ons ?

Wat zeggen klanten over ons ?

 “Voor mij als cabaretière zijn er leukere dingen dan mijn belastingen doen. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor gevonden. Al ruim dertien jaar doet NAHV dit nare klusje voor mij. En het mooie is, zij vinden het wel leuk! Dat maakt dat ik met al mijn vragen bij hen terecht kan.”

Ellen Dikker, cabaretière en columniste

 

“Waarom ik al jaren cliënt bij NAHV ben? Aan de ene kant de “Amsterdamse laagdrempeligheid”, persoonlijke benadering en korte lijnen;  aan de andere kant de professionaliteit van een team dat met je meedenkt en zich verdiept in jouw werkzaamheden als zzp-er en jouw persoonlijke situatie. Kortom: ik ben een heel tevreden klant!”

Marjolein Melkman, mediator

 

“Ter zake kundig, empathisch, geen kapsones. Maken het niet mooier dan het is. Vertrouwd en oprecht. Humor is wat ons redt en daar zijn ze goed in bij NAHV. Ik ben al klant sinds de vorige eeuw en hoop dat nog 100 jaar te blijven.”

 

Martijn Melsert, de Firma Beeld

 

 

“Al ruim 10 jaar leidt NAHV mijn bedrijf adequaat en met persoonlijke aandacht door alle fiscale ontwikkelingen heen. Steeds is er gerichte aandacht voor de specifieke situatie en worden mijn vragen en overwegingen serieus getoetst en van valide advies voorzien. Ik ben ervan overtuigd dat NAHV mijn bedrijf de komende jaren weer fiscaal veilig naar een volgende fase zal begeleiden.”

Corine Houtzagers, DGA CECconsult (Houtzagers Beheer B.V.)

 

“Als freelancer in het creatieve veld heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt, die mogelijkheden ziet, die aandacht geeft en betrokken is, maar bovenal : iemand die begrijpt hoe de wereld van freelancers in elkaar steekt. Zo iemand is mijn accountant en financieel adviseur van NAHV. ”

Taco Smit, fotograaf

 

“Als grafisch ontwerpers hebben wij destijds voor NAHV gekozen omdat zij zich richten op de creatieve industrie. In de ruim 25 jaar dat zij ons adviseren en onze jaarstukken verzorgen hebben wij, als relatief klein bureau, nooit het gevoel gehad om die reden een ‘minder interessante klant’ te zijn. Er is juist veel persoonlijke aandacht. Dat, samen met de vakkennis die ruim aanwezig is, maakt dat wij naar volle tevredenheid al zo lang zaken met hen doen.”

Karin van Duijnhoven – Koduijn ontwerpers.

© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.