1

Welkom bij NAHV !

nieuws

Wat zeggen klanten over ons ?

Wat zeggen klanten over ons ?

nieuws

Vijf korte video’s met tips voor 2023 !

Vijf korte video’s met tips voor 2023 !

nieuws

Podcast ZZP Pensioen

Podcast ZZP Pensioen

nieuws

4 april: NAHV workshop voor studenten !

4 april: NAHV workshop voor studenten !
Financieel advies startende ondernemer

Pagina|Administratie

Financieel advies startende ondernemer

Een eigen bedrijf starten, of net gestart met een eigen onderneming? Dan zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Hoe financier je je eigen zaak of dat bedrijfspand? Ben je een ondernemer voor de btw of niet? Kies je voor een eenmanszaak, een vof of een bv? Welke aftrekposten heb je als ondernemer? Hoe werkt het urencriterium? Welke fiscale verplichtingen heb je? Hoe zit het met een auto van de zaak? Welke opdrachtgevers heb je en welke gegevens zet je op de factuur? Welke overeenkomsten dien je op te stellen? Kortom: vragen waarop snel een antwoord nodig is. Wij helpen!

Kom meer te weten
Online boekhouden

Pagina|Administratie

Online boekhouden

De trend van tegenwoordig is online boekhouden. Net als andere bedrijfsprocessen is ook de administratie van een bedrijf steeds vaker volledig geautomatiseerd. Toch is nog niet iedereen zover. Ben je (startende) ondernemer en wil je online boekhouden? Of heb je wel een boekhouding, maar nog niet online? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen je niet alleen helpen met het opzetten van een online boekhouding, maar adviseren je ook welk (online) boekhoudpakket het beste aansluit bij jouw onderneming en hoe jij je boekhouding nog verder kunt stroomlijnen!

Kom meer te weten

Pagina|Belastingen

Belastingadvies en juridisch advies

Goed advies is goud waard. Deze bekende uitspraak is er niet voor niets. Zo kan een goed belastingadvies of een goed juridisch advies je, op korte of lange termijn, veel geld schelen. Op zoek naar experts op dit gebied? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen ondernemers met al hun belastingtechnische en juridische vragen.

Kom meer te weten
Werkwijze

Pagina|Over ons

Werkwijze

Wie zijn wij ? Wij zijn NAHV, de financiële dienstverlener voor de creatieve ondernemer. We hebben vier partners, 30 medewerkers, 3500 klanten. De meesten van hen zijn creatieve types. Allemaal zijn het gepassioneerde ondernemers. Mensen die gefocust zijn op hun werk, niet op de boekhouding en de fiscus. Daarom kiezen ze voor NAHV. Onze klanten houden niet van cijfers. Wij wel.             Wat doen wij ? Bij NAHV beantwoorden we niet alleen vragen, maar adviseren we pro-actief. Dat betekent dat we jou attent maken op mogelijkheden waar je zelf nog niet aan gedacht had. Bijvoorbeeld : wij checken of je wel alle subsidies ontvangt waar je recht op hebt. Als je een te hoge hypotheekrente betaalt, adviseren wij uit onszelf de hypotheek over te sluiten. Als je je bedrijf wilt uitbreiden naar het buitenland, weten we waar je tegenaan kunt lopen. Via onze nieuwsbrief houden we onze klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied. En we zorgen voor een stevige financiële planning, zodat je onderneming tegen een stootje kan. Waarom werken wij graag met creatieve ondernemers ? Bij NAHV hebben we een enorm diverse klantenkring: architecten, schrijvers en journalisten,

Kom meer te weten
© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.