Welkom bij NAHV!

Dankjewel voor het verifiëren van je identiteit. Wij zijn verheugd jou als klant te begroeten. Wij zetten al onze expertise in om je financieel en fiscaal bij te staan.

1

Heb je vragen of wil je advies, bel of mail gerust. Je kunt bij ons terecht voor al je financiële, fiscale en administratieve aangelegenheden, maar ook advies over een arbeidsongeschiktheidsverzekering, overlijdensrisicoverzekering, oudedagsvoorziening, hypotheek, testament en nog veel meer.

Wie zijn wij?

NAHV Belastingadviseurs is het kantoor waar je alle vragen kunt stellen die je nooit durfde te stellen. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot onze klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder kunstenaars, journalisten, architecten en vele andere personen en bedrijven die actief zijn in de creatieve en culturele sector, maar ook advocaten, ondernemers in de bouw, fysiotherapeuten en vele andere beroepen. Of je nu zzp’er, dga van een bv of een vof bent, wij helpen iedereen. Ons kantoor is al 25 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben specialisten in huis, werken met korte lijnen, hebben een proactieve werkwijze en kunnen de kosten overzichtelijk houden.
© 2024 NAHV
Even bellen?
Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel ons een vraag!
Wij geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.